home Windows This app has been blocked by your system administrator - Windows 10
ituser.info https://ituser.info/produse_img/12202007501553717808.jpg https://www.facebook.com/ituserinfo/ https://www.instagram.com/ituser.info/ https://ok.ru/group/55166636916852 https://vk.com/ituserinfo https://ituser.info/windows/this-app-has-been-blocked-by-your-system-administrator-windows-10 De ce apare eroare la instalarea aplicației This app has been blocked by your system administrator - Windows 1

This app has been blocked by your system administrator - Windows 10

 • 07.12.2020, 13:43
 • (565)
 • 0

Când executați anumite programe în Windows 10, este posibil să întâlniți un mesaj de control al contului: această aplicație este blocată în scopuri de protecție. Administratorul a blocat executarea acestei aplicații. Pentru informații suplimentare, contactați administratorul. În același timp, eroarea poate apărea în cazurile în care sunteți singurul administrator de pe computer, iar controlul contului de utilizator este dezactivat (în orice caz, când UAC este dezactivat prin mijloace oficiale).

Acest articol descrie cum poți rezolva problema «This app has been blocked by your system administrator» în Windows 10 ca să poți rula aplicația.

Notă: de regulă, eroarea nu apare de la sine și se datorează faptului că rulați ceva cu adevărat nedorit, descărcat dintr-o sursă dubioasă. Prin urmare, dacă decideți să continuați cu pașii descriși mai jos, o faceți cu deplină responsabilitate.

Motivul blocării aplicației

De obicei, cauza mesajului că aplicația a fost blocată este un fișier executabil corupt, expirat, fals sau interzis în setările Windows 10 Digital Signature (care se află în lista de certificate de încredere). O fereastră cu un mesaj de eroare poate arăta diferit (stânga - în versiunile Windows 10 până la 1703, în dreapta - versiunile noi Windows 10).

This app has been blocked by your system administrator

În același timp, uneori se întâmplă ca interdicția de lansare să apară pentru un program care nu e cu adevărat periculos, dar pentru, de exemplu, driverele hardware vechi oficiale descărcate de pe site-ul oficial sau preluate de pe CD-ul cu drivere inclus.

Metode de rezolvare a problemei «This app has been blocked by your system administrator» pentru a putea rula programa.

Utilizarea liniei de comandă (cmd)

Cea mai sigură modalitate (care nu deschide "găuri" pentru viitor) este de a rula un program problematic din linia de comandă care rulează cu drept de administrator. Procedura va fi după cum urmează:

 • Porniți linia de comandă ca administrator. Pentru a face acest lucru, puteți începe să tastați "Command Prompt" sau "cmd" în căutarea în bara de activități Windows 10, apoi faceți clic dreapta pe rezultatul găsit și selectați "Run As Administrator".
  linia de comanda cu drept de administrator
 • În cmd, tastați calea fișierului .exe care a fost blocat în scopuri de protecție.
  rulare aplicația din cmd
 • De obicei, imediat după aceea, aplicația va fi lansată (nu închideți promptul de comandă înainte de a opri programul sau de a termina instalarea acestuia, dacă programul de instalare rula).

Utilizarea contului de administrator Windows 10 încorporat

Acest mod de rezolvare a problemei este potrivit doar pentru programul de instalare, lansarea căruia cauzează probleme (deoarece nu este convenabil să activați și să dezactivați contul de administrator încorporat de fiecare dată, iar să-l păstrați întotdeauna pornit și să-l deconectați pentru a rula programul - nu este cea mai bună opțiune).

Deci: activați contul de administrator încorporat Windows 10, conectați-vă cu acest cont, instalați aplicația care e blocată "pentru toți utilizatorii", dezactivați contul de administrator încorporat și lucrați cu aplicația în contul dvs. obișnuit (de obicei, programul deja instalat va rula fără probleme).

Dezactivați blocarea aplicațiilor în Editorul de Politici Locale de Grup

Această metodă este potențial periculoasă deoarece permite aplicațiilor dubioase cu semnături digitale "corupte" să ruleze fără a se afișa mesaje de la UAC ca administrator. Puteți efectua pașii descriși numai în edițiile Windows 10 Professional și Enterprise (pentru ediția Home - consultați metoda cu editorul de registru de mai jos).

 1. Apăsați tastele Win + R de pe tastatură și introduceți gpedit.msc
 2. Accesați secțiunea «Computer Configuration» – «Windows Settings» – «Security Settings» – «Local Policies» – «Security Options». Faceți dublu clic pe opțiunea din dreapta: «Run all admins in Admin Approval Mode»
  Run all admins in Admin Approval Mode
 3. Setați valoarea «Disable»și faceți clic pe «OK».
 4. Reporniți computerul.

După aceea, programul va trebui să ruleze. Dacă ați avut nevoie să executați o singură dată această aplicație, vă recomandăm insistent să readuceți setările politicii locale de securitate la starea inițială în același mod.

Utilizați Registry Editor

Aceasta este o variantă a metodei anterioare, dar pentru Windows 10 Home, unde nu este disponibil Editorul politicii locale de grup. 

 1. Apăsați tastele Win + R de pe tastatură și tastați regedit
 2. În Registry Editor, accesați HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft\ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ System
  enableLua
 3. Faceți dublu clic pe EnableLUA din partea dreaptă a editorului de registru și setați valoarea la 0 (zero).
 4. Faceți clic pe OK, închideți Registry Editor și reporniți computerul.

După aceasta, cel mai probabil aplicația va rula. Cu toate acestea, PC-ul dvs. va fi în pericol și vă recomandăm insistent să returnați valoarea EnableLUA la 1, așa cum a fost înainte de schimbare.

Ștergerea semnăturii digitale a aplicației

Deoarece mesajul de eroare Aplicație blocată în scopul de a proteja are ca o cauza probleme cu semnătura digitală a fișierului executabil, una dintre soluții posibile — ștergerea semnăturii digitale (nu efectuați acest lucru pentru fișierele de sistem Windows 10, în cazul în care problema se întâmplă cu ele, efectuați o verificare a integrității fișierelor de sistem).

Acest lucru se poate face cu o mică aplicație gratuită File Unsigner:

 1. Descărcați programul File Unsigner, site-ul oficial — www.fluxbytes.com/software-releases/fileunsigner-v1-0/
 2. Trageți programul problematic pe executabilul FileUnsigner.exe
  File unsigner
 3. Se va deschide o fereastră de linie de comandă, în caz de succes se va indica faptul că fișierul a fost Successfully Unsigned, adică semnătura digitală a fost eliminată. Apasa-ți orice tastă și fereastra cu linia de comandă ar trebui să se închidă, în caz contrat închideți-o manual.
  ștergerea semnăturii digitale

Aceasta va elimina semnătura digitală a aplicației și va începe fără mesaje despre blocarea de către administrator (dar, uneori, cu un avertisment de la SmartScreen).

Acestea par a fi toate modalitățile pe care le cunosc. Dacă ceva nu funcționează, puneți întrebări în comentarii, voi încerca să vă ajut.