home Windows
ituser.info https://ituser.info/img/cat_img/og-3.jpg https://ituser.info/windows Sistema Windows, cum sa instalezi Windows, versiune Windows, programe pentru Windows

Windows:

Dezactivare parola de logare la conectarea in Windows 10

Dacă în procesul de instalare Windows 10 ai creat cont Microsoft, sau ai indicat parola la contul local Windows 10, atunci la fiecare conectare a calculatorului va fi necesar să introduci parola. Nu vei putea accesa nimic până nu vei introduce parola. Parola este ceva util în cazul în care de calculator se mai folosește cineva, sau lucrezi în oficiu. Dar, dacă nu ai nevoie de el atunci vezi metoda de ștergere parola Windows 10.

În cazul în care ai căutat dezactivare parola Windows 10, în acest articol vei găsi instrucțiune cum să elimini parola de intrarea în sistem, sau la ieșirea din regimul "somn&

Cum pot rula mai multe conturi Skype în același timp?

Ai nevoie să rulezi mai multe conturi skype pe același calculator în același timp? Vezi cum o poți face în acest articol.

Cum să convertezi GPT disc în MBR fără a pierde date

În acest articol voi descrie cum poți să convertești discul din GPT în MBR (sau invers, din MBR în GPT) fără ca să pierzi informația de pe hard disc. Cel mai des poți avea nevoie de acest lucru când dorești să instalezi sistemul nou și primești eroare "Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style." care se afișează când dorești să instalezi sistemul x86 (Windows 7 sau mai jos) pe un hard disc GPT. 

GPT sau MBR? Cum afli ce disc ai la calculator? Ce este GPT?

GPT sau MBR? Ce înseamnă și care este diferența între structurile de partiție GPT și MBR? Ce structură să alegi pentru calculatorul tău? Tema tabelelor GPT și MBR a discurilor la calculator a devenit actuală după răspândirea calculatoarelor cu Windows 8 și Windows 10 preinstalat. În acest articol vei afla ce înseamnă GPT, compararea GPT și MBR, prioritățile GPT și MBR.

Combinatii taste ca sa booteze de pe stick sau tasta BIOS

Ai nevoie să intri în BIOS sau să faci boot de pe stick pentru a instala sistema dar nu știi care este tasta cheie? Vezi în acest articol combințiile de taste pentru BIOS, boot, recuperare windows și altele. 

Instalare Windows 10 de pe stick

  • 11.10.2018, 17:50
  • (11916)
  • 0
Instalare Windows 10 de pe stick

Cum poți instala singur Windows 10 de pe stick? În acest articol voi explica pe pași cum poți instala Windows 10 de pe stick fără ajutorul prietenului "programist" )). În ziua de azi nu mai sunt populare discurile optice cu ajutorul cărora instalam mai înainte sistemul la calculator, acum și la procurarea sistemului de operare primim un stick pe care avem bootat sistemul. Voi începe de la cum poți face stick bootabil Windows 10 și vom parcurge toți pașii până la finalizarea instalării sistemului.

Stick bootabil Windows 10 - programe și metode de bootare

În acest articol vei afla diferite metode de a crea un stick bootabil cu Windows 10 pentru a-l instala pe calculatorul tău. Mai întâi de toate ai nevoie de un stick de pe care trebuie să copii informația de care ai nevoie deoarece va fi nevoie să formatezi stick-ul. Vom crea un usb bootabil cu ajutorul la imaginea ISO pentru Windows 10, dar și fără a fi necesar fișierul ISO. De asemenea vom folosi metodele oficiale de creare un stick bootabil Windows 10, cu programe gratuite pentru bootare cât și fără nici o aplicație suplimentară

Skype classic va fi închis în noiembrie - anunță Microsoft

Microsoft a anunțat sfârșitul suportului pentru Skype Classic (7.0). Cu versiunea pentru desktopuri, Windows își va lua rămas bun pe 1 noiembrie, pentru smartphone-uri și tablete - 15 noiembrie. "Și, deși puteți utiliza skype version 7 încă ceva timp, vă recomandăm să vă actualizați astăzi pentru a evita erorile în program", a anunțat Microsoft.

Următoarea actualizare Windows 10 nu verifică spațiu liber hdd

Actualizarea Windows 10 din octombrie nu va verifica spațiul liber înainte de instalare, aceasta va fi o problemă pentru actualizarea Windows. În caz că nu va fi spațiu pe unitatea de stocare internă (hdd), va duce la eroare de instalare a actualizărilor pentru Windows 10.

Cum se opresc actualizările automate în Windows 10

Windows 10 instalează întotdeauna automat actualizările, cel mai des într-un moment nepotrivit pentru dvs. Urmați pașii din articolul dat pentru a configura momentul când Windows 10 poate să descarce și să instaleze actualizările, sau pentru a deconecta definitiv actualizările automate în Windows 10.