ituser.info https://ituser.info/img/cat_img/og-3.jpg https://ituser.info/windows Sistema Windows, cum sa instalezi Windows, versiune Windows, programe pentru Windows

Windows:

Instalare Windows 10 de pe stick

  • 11.10.2018, 17:50
  • (9176)
  • 0
Instalare Windows 10 de pe stick

Cum poți instala singur Windows 10 de pe stick? În acest articol voi explica pe pași cum poți instala Windows 10 de pe stick fără ajutorul prietenului "programist" )). În ziua de azi nu mai sunt populare discurile optice cu ajutorul cărora instalam mai înainte sistemul la calculator, acum și la procurarea sistemului de operare primim un stick pe care avem bootat sistemul. Voi începe de la cum poți face stick bootabil Windows 10 și vom parcurge toți pașii până la finalizarea instalării sistemului.

Stick bootabil Windows 10 - programe și metode de bootare

În acest articol vei afla diferite metode de a crea un stick bootabil cu Windows 10 pentru a-l instala pe calculatorul tău. Mai întâi de toate ai nevoie de un stick de pe care trebuie să copii informația de care ai nevoie deoarece va fi nevoie să formatezi stick-ul. Vom crea un usb bootabil cu ajutorul la imaginea ISO pentru Windows 10, dar și fără a fi necesar fișierul ISO. De asemenea vom folosi metodele oficiale de creare un stick bootabil Windows 10, cu programe gratuite pentru bootare cât și fără nici o aplicație suplimentară

Skype classic va fi închis în noiembrie - anunță Microsoft

Microsoft a anunțat sfârșitul suportului pentru Skype Classic (7.0). Cu versiunea pentru desktopuri, Windows își va lua rămas bun pe 1 noiembrie, pentru smartphone-uri și tablete - 15 noiembrie. "Și, deși puteți utiliza skype version 7 încă ceva timp, vă recomandăm să vă actualizați astăzi pentru a evita erorile în program", a anunțat Microsoft.

Următoarea actualizare Windows 10 nu verifică spațiu liber hdd

Actualizarea Windows 10 din octombrie nu va verifica spațiul liber înainte de instalare, aceasta va fi o problemă pentru actualizarea Windows. În caz că nu va fi spațiu pe unitatea de stocare internă (hdd), va duce la eroare de instalare a actualizărilor pentru Windows 10.

Cum se opresc actualizările automate în Windows 10

Windows 10 instalează întotdeauna automat actualizările, cel mai des într-un moment nepotrivit pentru dvs. Urmați pașii din articolul dat pentru a configura momentul când Windows 10 poate să descarce și să instaleze actualizările, sau pentru a deconecta definitiv actualizările automate în Windows 10.

Cum sa creezi un stick USB bootabil Ubuntu (Linux) cu UNetbootin

Tot mai des este folosită instalarea sistemei de pe stick, calculatoarele noi deja sunt produse fără unitate optică, astfel trebuie să știm cum putem crea un stick bootabil pentru a instala sistema. Vom crea un stick bootabil Ubuntu prin programa UNetbootin, procedura dată o voi descrie atât pentru Windows cât și pentru Linux.

Masina virtuala VirtualBox

  • 05.09.2018, 15:11
  • (3452)
  • 0
Masina virtuala VirtualBox

Ce este VirtualBox? Un program care emulează hardware-ul computerului, adică avem un calculator virtual cu procesor, memorie operativă, memorie internă, BIOS pe care putem folosi ca un calculator obișnuit, să instalăm și să rulăm diferite sisteme simultan, să testăm diferite programe sau să analizăm fișierele de viruși, fără a risca contaminarea sistemului de bază.