ituser.info https://ituser.info/img/cat_img/og-3.jpg https://ituser.info/windows Sistema Windows, cum sa instalezi Windows, versiune Windows, programe pentru Windows

Windows:

Cum editezi fisierul hosts in Windows

  • 13.02.2019, 18:55
  • (1122)
  • 0
Cum editezi fisierul hosts in Windows

În unele situații, poate fi necesar să modificați fișierul hosts în Windows. Uneori, motivul poate fi viruși și malware care fac modificări in fisierul hosts, din cauza cărora nu putem accesa anumite site-uri, sau apare intensiv reclama. Sau putem face modificări pentru a restricționa accesul la anumite site-uri.

În acest articol voi descrie cum putem schimba fisierul hosts în Windows  10, 8.1 și Windows 7, modalitățile de a edita acest fișier și de a-l readuce la starea inițială cu ajutorul instrumentelor de sistem și prin programe terțe, precum și câteva nuanțe suplimentare care pot fi utile.

Creati stick bootabil Windows To Go în Dism++

Windows To Go este un stick usb bootabil cu care este posibilă pornirea și funcționarea Windows 10 fără a fi instalat pe computer. Din păcate, instrumentele încorporate ale versiunilor" home " ale sistemului de operare nu permit crearea unei astfel de unități, dar acest lucru se poate face prin programe terțe. În această instrucțiune găsești pas cu pas procesul de creare a unui stick usb bootabil pentru a rula Windows 10 de la acesta în program gratuit Dism++.

FileToNet - transfer rapid de fisiere online gratuit

Cu ajutorul la internet noi putem face schimb de documente, muzică, filme și multe alte fișiere fără a ieși din casă. Pentru acest scop există o mulțime de aplicații și servicii. Unele sunt mai comode, altele au un funcțional mai extins, gratuite sau cu plată, dar toate ne oferă posibilitatea de a partaja fișierele noastre sau găzduirea fișierelelor.

În acest anunț voi descrie FileToNet programa de partajare a fișierelor cu server propriu pentru upload a fișierelor, oferindu-ne un funcțional destul de bun.

Comenzi rapide Excel

  • 29.11.2018, 18:08
  • (1747)
  • 0
Comenzi rapide Excel

Dacă folosești destul de des aplicația Microsoft Office, indiferent dacă ești student sau lucrezi la birou, cu ajutorul acestui curs Excel vei învăța combinații de taste pentru comenzi rapide la tastatură pentru Microsoft Excel, astfel lucrul tău va deveni mult mai rapid și eficient, iar în timpul economisit poți bea o cafea ))

Chiar dacă ești un utilizator începător al calculatorului oricum ai  învățat câteva combinații de taste, de ex. CTRL + C pentru a copia selecția, deci ai observat că lucrul devine mult mai simplu și rapid. Majoritatea aplicație dispun de scurtături de taste comune, dar au și comenzi rapide specifice. În acest anunț...&am

Browser Amigo - cum sa-l stergi complet din calculator

Browser Amigo - program realizat de către compania Mail.ru, având la bază  Google Chrome. Diferența dintre Amigo și Chrome - extensiile preinstalate, modificări cosmetice legate de motorul de căutare mail.ru, modificarea paginei de pornire, și bara de instrumente «comodă» cu serviciile Mail.ru, setarea Amigo drept browser predefinit.. în general acest browser vine cu o mulțime de modificări în sistem. 

Problema constă în faptul că Amigo împreună cu alte servicii (de ex. Maișl.ru Updater, care urmărește să ai ultima versiune a diferitor produse Mail.ru) se instalează în sistem fără acordul utiizatorului, deși formal browser-ul a primit...&

Dezactivare parola de logare la conectarea in Windows 10

Dacă în procesul de instalare Windows 10 ai creat cont Microsoft, sau ai indicat parola la contul local Windows 10, atunci la fiecare conectare a calculatorului va fi necesar să introduci parola. Nu vei putea accesa nimic până nu vei introduce parola. Parola este ceva util în cazul în care de calculator se mai folosește cineva, sau lucrezi în oficiu. Dar, dacă nu ai nevoie de el atunci vezi metoda de ștergere parola Windows 10.

În cazul în care ai căutat dezactivare parola Windows 10, în acest articol vei găsi instrucțiune cum să elimini parola de intrarea în sistem, sau la ieșirea din regimul "somn&

Cum pot rula mai multe conturi Skype în același timp?

Ai nevoie să rulezi mai multe conturi skype pe același calculator în același timp? Vezi cum o poți face în acest articol.

Cum să convertezi GPT disc în MBR fără a pierde date

În acest articol voi descrie cum poți să convertești discul din GPT în MBR (sau invers, din MBR în GPT) fără ca să pierzi informația de pe hard disc. Cel mai des poți avea nevoie de acest lucru când dorești să instalezi sistemul nou și primești eroare "Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style." care se afișează când dorești să instalezi sistemul x86 (Windows 7 sau mai jos) pe un hard disc GPT. 

GPT sau MBR? Cum afli ce disc ai la calculator? Ce este GPT?

GPT sau MBR? Ce înseamnă și care este diferența între structurile de partiție GPT și MBR? Ce structură să alegi pentru calculatorul tău? Tema tabelelor GPT și MBR a discurilor la calculator a devenit actuală după răspândirea calculatoarelor cu Windows 8 și Windows 10 preinstalat. În acest articol vei afla ce înseamnă GPT, compararea GPT și MBR, prioritățile GPT și MBR.

Combinatii taste ca sa booteze de pe stick sau tasta BIOS

Ai nevoie să intri în BIOS sau să faci boot de pe stick pentru a instala sistema dar nu știi care este tasta cheie? Vezi în acest articol combințiile de taste pentru BIOS, boot, recuperare windows și altele.