home Windows FileToNet - transfer rapid de fisiere online gratuit
ituser.info https://ituser.info/produse_img/01201903511806575752.jpg https://www.facebook.com/ituserinfo/ https://www.instagram.com/ituser.info/ https://ok.ru/group/55166636916852 https://vk.com/ituserinfo https://ituser.info/windows/filetonet-transfer-rapid-de-fisiere-online-gratuit Transfer de fisiere online gratuit, gazduire fisiere, upload fisiere pentru a transmite prietenilor gratuit

FileToNet - transfer rapid de fisiere online gratuit

  • 03.01.2019, 18:07
  • (1169)
  • 0

FileToNet - transfer gratuit de fișiere online

Cu ajutorul la internet noi putem face schimb de documente, muzică, filme și multe alte fișiere fără a ieși din casă. Pentru acest scop există o mulțime de aplicații și servicii. Unele sunt mai comode, altele au un funcțional mai extins, gratuite sau cu plată, dar toate ne oferă posibilitatea de a partaja fișierele noastre sau găzduirea fișierelor.

În acest anunț voi descrie FileToNet programa de partajare a fișierelor cu server propriu pentru upload a fișierelor, oferindu-ne un funcțional destul de bun. Aplicația FileToNet la moment este disponibilă doar în limba rusă, limita pentru încărcarea fișierului este de 5 GB de pe calculator și 1 GB pentru aplicația mobilă. Fișierele sunt găzduite pe server 30 de zile după ultima operațiune de descărcare a fișierului sau putem șterge manual fișierul.

filetonet transfer de fisiere online

Cum să faci schimb de fișiere?

Pentru a transfera fișierul unui prieten la prima etapă este nevoie de trei pași:

  1. Instalăm FileToNet
  2. Cu ajutorul aplicației facem upload la fișier pe internet
  3. După ce primim link la fișierul transferat pe server îl expediem persoanei dorite.

Fiecare fișier va avea adresa sa unică. Dacă îți faci griji pentru securitatea fișierelor poți fi liniștit, totul se transmite printr-un protocol criptat. Programa este absolut gratuită și, după cum spune autorul, așa și va fi. Deci să facem cunoștință cu acest instrument pentru găzduirea fișierelor.

Pentru început descarcă și instalează aplicația de pe pagina oficială http://filetonet.com/download/, aici avem 3 variante disponibile: aplicația în format executabil, arhivă cu aplicația și adresa pentru versiunea mobilă de pe google play pentru Android. Procesul de instalare este unul standard, doar fii atent la bifele cu reclamă pentru a nu instala aplicații nedorite.instalare FileToNet
După instalare poți găsi iconița programei în panoul de notificări, pentru acces rapid la aplicație (dublu clic) sau setări (clic dreapta).
transfer gratuit de fisiere

Cum să transferi fisiere prin FileToNet

Cum faci upload la fișiere? Putem încărca unul sau mai multe fișiere odată, pentru aceasta selectează fișierele necesare » clic dreapta pe ele și alege "Загрузить в Интернет" din opțiunile apărute, sau poți selecta fișierele necesare și să le încarci direct în arhivă, astfel vei obține o singură adresă la arhiva care conține fișierele selectate, pentru această opțiune selectează "Загрузить архивом в Интернет".

share fisiere

După ce ai ales să faci upload la fișiere vei vedea fereastra în care va avea loc procesul de încărca a fișierelor pe server.

transfer de fisiere gratuit filetonet

După cum se observă în screen viteza de upload este destul de bună. Când fișierul sa încărcat pe server va apărea adresa spre fișierul nostru. Acum copie link-ul făcând clic pe butonul "Скопировать" și trimite-l prietenului sau persoanei care trebuie să descarce fișierul. 

gazduire fisiere filetonet

Pentru a descărca fișierul ai nevoie doar de adresa copiată mai sus, nu e necesară instalarea unei programe speciale. Când deschizi adresa copiată se va afișa denumirea fișierului, mărimea și data când a fost creat, apasă "Скачать файл" și se va începe descărcarea.

transfer fisiere online gratuit share

Serviciul FileToNet este destinat pentru transfer de fișiere dar nu pentru păstrarea acestora, datorită la aceasta aplicația oferă o comoditate înaltă față de serviciile asemănătoare.