home Windows Cum descarci Windows 10 x64 sau x86 gratuit de la Microsoft
ituser.info https://ituser.info/produse_img/03202111281143477383.jpg https://www.facebook.com/ituserinfo/ https://www.instagram.com/ituser.info/ https://ok.ru/group/55166636916852 https://vk.com/ituserinfo https://ituser.info/windows/cum-descarci-windows-10-x64-sau-x86-gratuit-de-la-microsoft 3 metode de a descărca Windows 10 de pe sit-ul Microsoft absolut și gratuit

Cum descarci Windows 10 x64 sau x86 gratuit de la Microsoft

 • 11.03.2021, 11:37
 • (970)
 • 0

Acest ghid pas cu pas descrie în detaliu 3 moduri de a descărca Windows 10 x64 și 32-bit, Professional, Home sau alte versiuni ca imagine ISO originală pentru a crea o unitate flash USB bootabilă, pentru a instala pe un computer sau laptop sau în alte scopuri.

Imaginea Windows 10 descărcată prin metodele sugerate este complet originală și poate fi utilizată pentru a restabili versiunea sistemului de operare pe computer, pentru a crea un stick bootabil Windows 10 - programe și metode de bootare, sau pentru Instalare Windows 10 de pe stick.

Modul oficial de a descărca Windows 10 x64 și x86 este cu Installation Media Creation Tool

Pentru a descărca imaginea ISO originală a Windows 10, Microsoft oferă propriul utilitar Media Creation Tool - un instrument pentru crearea unităților de instalare, care, printre altele, vă permite să efectuați și descărcarea simplă a imaginii sistemului.

În același timp, se descarcă cea mai recentă versiune de Windows pe 64 de biți și 32 de biți, iar imaginea ISO conține atât versiunile Home (Home), cât și Professional (Pro) ale sistemului. Procedura constă în următoarele etape:

 1. Accesați https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10 și faceți clic pe „Descărcați instrumentul acum”, după aceasta se va descărca utilitarul Media Creation Tool. Rulați aplicația.
  Doriți să instalați Windows 10 pe PC?
 2. După o anumită perioadă de pregătire a utilitarului, acceptați termenii licenței, apoi-selectați "Create installation media (USB flash drive, DVD, or ISO file) for another PC" și faceți clic pe "Next".
 3. În etapa următoare, puteți alege ce Windows 10 să descărcați - pentru a face acest lucru, debifați "Use the recommended options for this PC" și selectați limba, ediția (selectați Windows 10 — conține toate versiunile disponibile ale sistemului) și tipul sistemului după mumărul de biți (pentru ambele versiuni selectați "Both". Faceți clic pe"Next".
  Windows 10 Media Creation Tool
 4. Specificați dacă doriți să descărcați Windows 10 ca fișier ISO pentru salvare pe laptop și acțiuni ulterioare cu acesta sau creați imediat o unitate flash USB bootabilă pe unitatea conectată (ATENȚIE! datele din acesta vor fi șterse).
  cum descarci Windows 10 ISO
 5. Când selectați "ISO file", va trebui să specificați și locația în care se va salva fișierul

După acești pași, va trebui să așteptați până când fișierul ISO Windows 10 este complet copiat pe computer și apoi să o îl puteți utiliza în modul de care aveți nevoie.

Cum se descarcă Windows 10 ISO de pe site-ul oficial Microsoft fără programe

Există o metodă care vă permite să descărcați Windows 10 de pe site-ul oficial fără a descărca utilitare Microsoft, dar este ascuns utilizatorilor Windows, cu toate acestea, utilizarea sa este posibilă:

 1. Accesați pagina oficială de descărcare https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10 într-un browser bazat pe Chrome
 2. Faceți clic dreapta într-un loc gol din pagină și selectați "Vizualizați codul" (uneori poate fi numit diferit, de exemplu, "verificați obiectul").
  descarca windows 10 fara programe
 3. Se deschide consola de depanare, găsiți butonul pentru modul de emulare a dispozitivului mobil (1) și faceți clic pe ea și selectați un dispozitiv mobil deasupra paginii(2) apoi reînoiți pagina (3)
  cum descarc windows 10 iso
 4. După ce actualizați pagina în browser, aspectul acesteia se va schimba. Sub "Selectați ediția", alegeți "Windows 10 "și faceți clic pe "Confirmați"
  metode de descarcare windows 10
 5. În pasul următor, specificați limba produsului, de exemplu, română, și faceți clic pe "Confirmați"
  selectare limba pentru Windows 10
 6. Descărcați Windows 10 64-bit sau 32-bit de pe site-ul oficial Microsoft
  descarca windows 10 x64 sau x86

Drept urmare, nu am avut nevoie de instrumentul Media Creation Tool, iar procesul de descărcare este mai rapid decât în primul caz deoarece pe lângă imaginea ISO Windows 10, nimic suplimentar nu va fi descărcat pe laptop.

Desigur că, dacă deschideți aceeași pagină oficială de pe un telefon sau computer care are un alt sistem de operare decât Windows, descărcarea directă a imaginii va fi disponibilă fără manipulările descrise.

Utilizarea TechBench de WZT

Anterior, Microsoft avea o secțiune TechBench pentru descărcarea ușoară a imaginilor ISO, dar mai târziu au eliminat această secțiune. Acum, analogul TechBech este disponibil ca un site web separat https://tb.rg-adguard.net/public.php?lang=en

descarca windows 10 cu TechBench

Pur și simplu deschide site-ul, selectați versiunea de Windows 10 pe care doriți pentru a descărca, apăsați "Download" și va începe descărcarea în mapa "Descărcări" în browser-ul dvs., imaginea ISO este luată de pe site-urile Microsoft (software-download.microsoft.com), adică este un sistem original.