home Windows Creati stick bootabil Windows To Go în Dism++
ituser.info https://ituser.info/produse_img/02201911262343451083.jpg https://www.facebook.com/ituserinfo/ https://www.instagram.com/ituser.info/ https://ok.ru/group/55166636916852 https://vk.com/ituserinfo https://ituser.info/windows/creati-stick-bootabil-windows-to-go-in-dism Windows To Go - stick bootabil care permite rularea si lucru Windows 10 fara instalare in calculator sau lapto

Creati stick bootabil Windows To Go în Dism++

 • 11.02.2019, 23:43
 • (1306)
 • 0

Windows To Go este un stick usb bootabil cu care este posibilă pornirea și funcționarea Windows 10 fără a fi instalat pe computer. Din păcate, instrumentele încorporate ale versiunilor" home " ale sistemului de operare nu permit crearea unei astfel de unități, dar acest lucru se poate face prin programe terțe. În această instrucțiune găsești pas cu pas procesul de creare a unui stick usb bootabil pentru a rula Windows 10 de la acesta în program gratuit Dism++.

Procesul de implementare a imaginii Windows 10 pe o unitate flash USB

Utilitarul gratuit Dism++ are multe funcții utile, printre care și crearea unei unități Windows To Go prin implementarea unei imagini Windows 10 în format ISO, ESD sau Wim pe o unitate flash USB. Pentru a crea un stick USB care permite rularea Windows 10 fara instalare, veți avea nevoie de imagine Windows, o unitate flash USB de volum suficient (cel puțin 8 GB, dar mai bine de la 16GB) și foarte de dorit — rapid, USB 3.0. De asemenea, rețineți că rularea de pe unitatea creată va funcționa numai în modul UEFI. Programul gratuit Dism++ îl puteți descărca de pe site-ul oficial https://www.chuyu.me/en/index.html

Pașii pentru a scrie imaginea Windows pe stick sunt următorii:

 1. În Dism++, deschideți «Utilities» - «Toolkit» - «System Restore».
  dism++ program
 2. În fereastra următoare, în câmpul superior, specificați calea spre imaginea Windows 10, dacă există mai multe ediții într-o singură imagine (Home, Professional etc.), selectați-o pe cea dorită din elementul câmpul «Target Image». În cel de-al doilea câmp, indicați stickul usb (va fi formatat).
  Windows To Go
 3. Bifați elementele «Windows ToGo», «Add Boot» «Format». Dacă doriți ca Windows 10 să ocupe mai puțin spațiu pe unitate, marcați punctul "Compact" (teoretic, atunci când lucrați cu USB, Acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra vitezei).
 4. Faceți clic pe OK, confirmați înregistrarea informațiilor de boot pe unitatea USB selectată.
  Windows 10 To Go
 5. Așteptați finalizarea implementării imaginii, ceea ce poate dura destul de mult. La finalizarea procesului, veți primi mesajul că recuperarea imaginii a fost efectuată cu succes.

Gata, acum este suficient să rulați computerul de pe stick-ul nou creat cu Windows 10 To Go, selectând boot-ul de pe stick în BIOS sau folosind Boot Menu. La prima pornire, va trebui, de asemenea, să așteptați și apoi să treceți prin etapele inițiale de configurare Windows 10 ca și în cazul instalării obișnuite.