home Windows Browser Amigo - cum sa-l stergi complet din calculator
ituser.info https://ituser.info/produse_img/11201802581323344199.jpg https://www.facebook.com/ituserinfo/ https://www.instagram.com/ituser.info/ https://ok.ru/group/55166636916852 https://vk.com/ituserinfo https://ituser.info/windows/browser-amigo-cum-sa-l-stergi-complet-din-calculator Cum sa dezinstalezi Browser-ul Amigo? Vezi metoda pentru a sterge complet de pe calculatorul tau browser-ul Am

Browser Amigo - cum sa-l stergi complet din calculator

 • 02.11.2018, 13:24
 • (907)
 • 0

Browser Amigo - program realizat de către compania Mail.ru, având la bază  Google Chrome. Diferența dintre Amigo și Chrome - extensiile preinstalate, modificări cosmetice legate de motorul de căutare mail.ru, modificarea paginei de pornire, și bara de instrumente «comodă» cu serviciile Mail.ru, setarea Amigo drept browser predefinit.. în general acest browser vine cu o mulțime de modificări în sistem. 

Problema constă în faptul că Amigo împreună cu alte servicii (de ex. Maișl.ru Updater, care urmărește să ai ultima versiune a diferitor produse Mail.ru) se instalează în sistem fără acordul utilizatorului, deși formal browser-ul a primit acordul în momentul când ai rulat programul și ați confirmat instalarea. O altă problemă, metodă de a pătrunde pe calculatorul tău - în timpul instalării unui oarecare soft, bifele cu propunerea de a instala programe suplimentare. Nu fiecare din noi citește cu atenție cu ce este de acord în timpul instalării (dar în zadar) sau te grăbești și nu ai timp pentru așa ceva, iar acest lucru permite instalarea browser-lui Amigo și alte programe în calculator.

Cum să dezinstalezi complet browser-ul Amigo din Windows

Deci, ca să ștergi acest browser insistent urmează pașii următori:

 1. Apasă tasta Windows și tapează Program and Features și deschidem opțiunea dată.
  dezinstalare programe control panel
 2. Caută în lista de programe browser-ul Amigo și șterge-l prin metoda obișnuită, de asemenea convinge-te că nu a mai rămas nimic legat de Mail.ru, dacă ai găsit ceva - de asemenea șterge.
  stergere Amigo
 3. Acum trebuie să închidem procesele din sistem legate de Amigo. Deschidem Windows Task Manager (apasă combinația de taste Ctrl + Shift + Esc) deschide tabul Processes, caută procesul MailRuUpdater.exe și dacă este așa proces apasă End Process.
  dezinstalare Amigo
 4. Acum trebuie să ștergi fișierul pentru update: deschide mapa C:\Users\nume utilizator\AppData\Local\MailRu și șterge fișierul care se afla în mapă, inclusiv mapa. Mapa AppData de obicei este ascunsă, bifează vizibil din panoul de control sau o poți găsi prin combinația de taste Windows +  R și tapează în fereastra deschizi locația mapei.
  dezinstalare browser
  stergere browser
 5. Ultimul pas trebuie să ștergem updater din autopornire. Apasă combinația Windoes + R și tapează msconfig apoi apasă OK. În fereastra deschisă selectează Startup și caută MailRuUpdater. Pentru a opri din autostart elementul dat scoate bifa din dreptul numelui apoi confirmă modificările efectuate și apasă OK.
  cum scoti program din autostart

Acum poți să restartezi calculatorul și să te bucuri de viața fără Amigo și data viitoare fii atent cu ce ești de acord când instalezi un oarecare soft))