home Windows
ituser.info https://ituser.info/img/cat_img/og-3.jpg https://ituser.info/windows Sistema Windows, cum sa instalezi Windows, versiune Windows, programe pentru Windows

Windows:

Cum descarci Windows 10 x64 sau x86 gratuit de la Microsoft

Acest ghid pas cu pas descrie în detaliu 3 moduri de a descărca Windows 10 x64 și 32-bit, Professional, Home sau alte versiuni ca imagine ISO originală pentru a crea o unitate flash USB bootabilă, pentru a instala pe un computer sau laptop sau în alte scopuri.

Imaginea Windows 10 descărcată prin metodele sugerate este complet originală și poate fi utilizată pentru a restabili versiunea sistemului de operare pe computer, pentru a crea un stick bootabil Windows 10 - programe și metode de bootare, sau&

This app has been blocked by your system administrator - Windows 10

Când executați anumite programe în Windows 10, este posibil să întâlniți un mesaj de la panoul de  control al contului: această aplicație este blocată în scopuri de protecție. Administratorul a blocat executarea acestei aplicații. Pentru informații suplimentare, contactați administratorul. În același timp, eroarea poate apărea în cazurile în care sunteți singurul administrator de pe computer, iar controlul contului de utilizator este dezactivat (în orice caz, când UAC este dezactivat prin mijloace oficiale).

Acest articol descrie cum poți rezolva problema «This app has been blocked by your system administrator» în Win

Nu mă pot conecta la Wi-Fi în Windows 10 - cum rezolv?

Una dintre cele mai frecvente probleme atunci când vă conectați la Wi-Fi în Windows 10 este mesajul: Nu se poate conecta la această rețea - «Can't connect to this network». Informații despre cauzele problemei această notificare nu oferă, prin urmare, este dificil pentru utilizator să înțeleagă de ce nu se poate conecta la Wi-Fi și cum să rezolve problema.

În acest articol vom descrie de ce apare mesajul că nu se poate conecta la această rețea și cum putem rezolva problema dată.

Cum să dezactivezi ecranul laptopului, fără a deconecta și calculatorul

În cazul în care pentru anumite sarcini, trebuie să opriți ecranul laptopului fără a-l dezactiva, adică astfel încât laptopul să continue să funcționeze, puteți face acest lucru în mai multe moduri diferite: atât prin setările Windows 10, 8.1 sau Windows 7, cât și prin utilități terțe.

În această instrucțiune sunt descrise mai multe modalități de a opri ecranul notebook-ului fără a întrerupe funcționarea acestuia: utilizând butonul de pornire, un script simplu sau o comandă rapidă pe desktop sau pe bara de activități, precum și prin utilizarea programelor t

Nu funcționează Print Screen pe tastatură - ce să fac?

Unii utilizatori Windows 10 și versiunile anterioare ale sistemului, se pot întâlni cu așa o problemă: tasta Print Screen (Prt Scr) - una dintre cele mai frecvent utilizate la locul de muncă, uneori, această tastă nu mai funcționează. În această instrucțiune voi descrie detaliat ce să faci dacă nu funcționează Print Screen la tastatura laptopului sau a calculatorului de masă.

Cum sa descarci video si muzica de pe youtube

    De ce să descarci video de pe YouTube? Posibil doriți să priviți video mai târziu, când nu veți avea acces la internet, sau videoclipul poate fi șters. De asemenea puteți descărca muzica preferată de pe YouTube direct în format .mp3, simplu și gratuit.

    Întrebarea corectă este cum să descarci videoclipuri de pe YouTube? În acest articol voi descrie cum poți ușor descarca videoclipuri și muzică de pe YouTube pe telefonul tău mobil, tabletă sau laptop.

Parallels Toolbox: un set excelent de instrumente pentru Windows și MacOS

În acest articol voi descrie posibilitățile aplicației Parallels Toolbox, instrumentele și caracteristicele acestora, precum și modul de utilizare. Parallels Toolbox, disponibil pentru Windows și Mac OS. Acest set de instrumente este creat special pentru oameni creativi, studenți, proprietari de afaceri mici, profesioniști forțați să îndeplinească în mod constant o varietate de sarcini în paralel, directori IT-și nu doar pentru ei. Parallels Toolbox ajută orice utilizator să-și folosească PC-ul sau Mac-ul cât mai eficient posibil, fără a pierde timpul explorând setările complexe ale sistemului. Descărcați versiunea gratuită sau plătită pentru macOS sau Window 10

Top 10 cele mai bune alternative pentru motorul de cautare Google

Astăzi, gigantul Google a devenit o organizație atât de puternică încât pentru mulți cuvintele motor de căutare a devenit sinonim cu Google. Dar, de fiecare dată când cauți ceva, cu ajutorul la ip și adresa MAC se urmărește activitatea ta, informațiile obținute sunt folosite pentru personalizare reclamelor, dar nu numai. În plus, informația pe care o cauți poate spune multe despre tine personal, astfel, motoarele de căutare securizate, cu protecție a confidențialității sunt din ce în ce mai solicitate.

30 secrete ascunse in cautarea pe Google pe care nu le stii

Majoritatea dintre noi folosesc zilnic serviciile Google pentru a găsi informația necesară. Dar, puțini știu de faptul că lucrătorii motorului de căutare iubesc să glumească, și nu doar de 1 aprilie. În căutarea Google sunt multe secrete ascunse, așa numitele Easter egg. Printre ele vei găsi intrumente utile, unele sunt total inutile, altele sunt jocuri – dar toate sunt foarte amuzante.

Hibernare Windows 10 - activare si dezactivare

În acest articol voi atinge tema unuia dintre cele mai populare moduri de economisire a energiei calculatorului. Aceasta este hibernarea Windows 10, care a apărut încă pe timpul la XP. Voi analiza cum să activezi, să dezactivezi acest mod pe un computer cu Windows 10, cum să îl utilizezi și să îl activezi prin meniul Start, învățând în prealabil ce este hibernarea.