home Web Cum sa descarci video si muzica de pe youtube
ituser.info https://ituser.info/produse_img/11202012171226904853.jpg https://www.facebook.com/ituserinfo/ https://www.instagram.com/ituser.info/ https://ok.ru/group/55166636916852 https://vk.com/ituserinfo https://ituser.info/web/cum-sa-descarci-video-si-muzica-de-pe-youtube Descarca video si muzica de pe youtube gratis. Vezi cum poti sa apasi download video direct pe youtube sau in

Cum sa descarci video si muzica de pe youtube

 • 02.10.2020, 18:19
 • (1476)
 • 0

    Cel mai popular server video de pe Internet este YouTube, și des se întâmplă că dorim să salvăm un oarecare video pe calculator sau telefon. De ce să descarci video de pe YouTube? Posibil doriți să priviți video mai târziu, când nu veți avea acces la internet, sau videoclipul poate fi șters. De asemenea puteți descărca muzica preferată de pe YouTube direct în format .mp3, simplu și gratuit.

    Întrebarea corectă este cum să descarci videoclipuri de pe YouTube? În acest articol voi descrie cum poți ușor descarca videoclipuri și muzică de pe YouTube pe telefonul tău mobil, tabletă sau laptop.

Cum descarci clipuri video de pe YouTube pe orice dispozitiv prin intermediul serviciilor online

Această metodă este cea mai simplă și comodă, deoarece nu necesită instalarea aplicațiilor suplimentare. Tot de ce aveți nevoie este să deschideți un site, adresa de pe Youtube și deja puteți descarca video sau muzica de pe Youtube gratuit.

Download video de pe Youtube

Copiați adresa clipului video de pe Youtube, după care deschide oricare din site-urile de mai jos în browser.

 • clipconverter.cc - permite să descarci video în rezoluție maximă 4K. Posibilitatea de a descărca doar audio. Serverul dispune de extensie pentru a descarca video de pe Youtube pentru browser-ele Chrome, Firefox, Safari.
 • keepvid.ch - permite să descarci video în rezoluție maximă 4K. Posibilitatea de a descărca doar audio. KeepVid dispune de aplicație pentru Windows și MAC, contra plată. Serverul permite descărcarea video de pe site-urile: Youtube, Facebook, Twitter, Instagram, Vimeo, Dailymotion, VEVO ș.a.
 • flvto.biz - permite să descarci video în rezoluție maximă FullHD. Posibilitatea de a descărca doar audio. Serverul dispune de extensie pentru browser.
  Sfat: adăugați fl înaintea cuvântul youtube și apăsați enter pentru o descărcare mai rapidă și simplă (ex: https://www.flyoutube.com/watch?v=eVTXPUF4Oz4).
 • y2mate.com - permite să descarci video în rezoluție maximă FullHD. Posibilitatea de a descărca doar audio. Serverul dispune de extensie pentru browser.
  Sfat: adăugați pp după cuvântul youtube și apăsați enter pentru o descărcare mai rapidă și simplă (ex: https://www.youtubepp.com/watch?v=eVTXPUF4Oz4).
 • notube.net - permite să descarci video în rezoluție maximă FullHD. Posibilitatea de a descărca doar audio. Serverul permite descărcarea video de pe site-urile: Youtube, Facebook, Twitter, Instagram, Vimeo, Dailymotion, SoundCloud ș.a.
 • savefrom.net - permite să descarci video în rezoluție maximă FullHD. Posibilitatea de a descărca doar audio. Serverul dispune de extensie pentru browser. SaveFrom.net permite descărcarea video de pe site-urile: Youtube, Facebook, Twitter, Instagram, TikTok, Vimeo, Dailymotion, LiveJournal, VKontakte, Odnoklassniki, SoundCloud ș.a.
  Sfat: adăugați ss înaintea cuvântul youtube și apăsați enter pentru o descărcare mai rapidă și simplă (ex: https://www.ssyoutube.com/watch?v=eVTXPUF4Oz4).
 • vdyoutube.com - permite să descarci video în rezoluție maximă FullHD. Posibilitatea de a descărca doar audio. Serverul permite descărcarea video de pe site-urile: Youtube, Facebook, Twitter, Instagram, Vimeo, VKontakte, SoundCloud ș.a.

După ce deschide site-ul, introduceți  link-ul la video de pe YouTube în câmpul special de pe site. În dependență de site-ul ales, puteți selecta formatul dorit înainte sau după ce apăsați butonul pentru descărcare, apoi așteptați până se va descărca fișierului.

Dacă aveți iPhone sau iPad atunci folosiți obligatoriu browserul Safari. Alte browsere pe aceste dispozitive nu vă vor permite să descărcați fișiere video. În plus, metoda funcționează doar dacă aveți iOS 13 sau mai nou, sau iPadOS.

Cum să salvați videoclipuri de pe YouTube pe computer utilizând extensii de browser

În cazul în care descărcați des muzică sau videoclipuri de pe Youtube, puteți instala extensii pentru browser, astfel sub video va apărea un buton pentru descărcare și nu va fi nevoie să memorați denumirea unui site de mai sus. 

extensie pentru descarcare video de pe youtube

Din păcate, Google contracarează descărcarea videoclipurilor de pe YouTube. Prin urmare, pluginurile necesare sunt adesea eliminate din magazinele oficiale Chrome și alte browsere. Dar puteți instala extensiile necesare din alte surse.

Deci, pentru a instala extensia pentru a descarca video de pe YouTube mergi pe site-ul oficial, descărcați extensia, urmați instrucțiunile de pe site. Așa cum mai sus am menționat deja câteva servere care dispun și de extensii, mai jos le voi enumera doar:

Cum să descarci video de pe YouTube cu ajutorul aplicațiilor desktop

Dacă doriți să descărcați videoclipuri pe PC la viteză maximă, utilizați programe precum ClipGrab și 4K Video Downloader. De obicei, acestea funcționează mai repede decât serviciile și extensiile online, dar sunt capabile să descarce videoclipuri numai la o rezoluție de până la 1080p.

ClipGrab - programe pentru descarcare video youtube

Pentru a utiliza oricare dintre aceste programe, este suficient să inserați un link către videoclipul dorit, să selectați opțiunile video și să faceți clic pe butonul de descărcare.

Ambele programe sunt disponibile gratuit Pentru Windows, macOS și Linux. Dar ClipGrab atunci când este instalat oferă opțiunea de a descărcare antivirus - nu uitați să scoateți bifa. 4K Video Downloader are, de asemenea, o versiune cu plătită, care vă permite să salvați simultan toate videoclipurile de pe canale și liste de redare selectate. Costul ei este de 12 euro.

Pe lângă acestea, pe internet puteți găsi mai multe programe, spre ex:

Cum descarci clipuri video de pe YouTube pe dispozitivul Android prin intermediul aplicațiilor mobile

În Google Play nu veți găsi programe potrivite. Ei nu sunt admiși la magazin din cauza problemelor legate de drepturile de autor. Dar puteți instala aplicația dorită direct de pe site-ul dezvoltatorului.

Rețineți: Google Play nu este responsabil pentru programele descărcate din alte surse. Acestea pot deteriora dispozitivul sau pot bloca contul Google.

Dacă sunteți dispus să riscați, instalați unul dintre programele de mai jos. Pentru a face acest lucru, accesați site-ul său de pe dispozitivul mobil, descărcați programul de instalare și rulați-l.

Snaptube - descarca video youtube pe telefon

Dacă sistemul raportează că browserul nu are drepturi de instalare, faceți clic pe Setări și dați permisiunea. Dacă nu apare un astfel de buton, accesați setările telefonului. Deschideți secțiunea de securitate și permiteți instalarea aplicațiilor din surse terțe.

Aceste programe sunt gratuite, dar conține reclamă. Funcționează cam la fel. Pentru a utiliza oricare dintre ele, căutați videoclipul dorit prin căutarea încorporată și faceți clic pe butonul de descărcare. Alegeți calitatea videoclipului și așteptați până când aplicația o descarcă. Toate cele trei aplicații sunt capabile să descarce videoclipuri în rezoluție de până la 4K, dar dacă rezoluția selectată depășește 1080p, InsTube descarcă video fără sunet.
Deci, pentru a descărca video pe telefon puteți utiliza una din aceste aplicații, sau de asemenea puteți folosi metoda de descărcare online descrisă în primul punct.

Cum să descărcați videoclipuri YouTube pe iPhone sau iPad utilizând aplicația Documents

După cum am menționat în prima metodă, dacă aveți iOS 13 sau mai nou, atunci puteți descărca video de pe YouTube folosind prima metodă, cu ajutorul browser-ului Safari.

O altă metodă ar fi cu ajutorul aplicației Documents. Este unul dintre puținele programe din App Store capabile să descarce videoclipuri de pe YouTube. În plus, aplicația este gratuită. Rulați aplicația și conectați-vă la browser-ul încorporat cu ajutorul butonului rotund din colțul din dreapta jos.

Apoi deschideți y2mate.com sau orice alt site care permite descărcarea de pe Youtube, din listă la începutul acestui articol. Introduceți link către video pe care doriți să-l descărcați în caseta de text și faceți clic pe butonul de descărcare. După aceea, selectați setările fișierului final și așteptați ca descărcarea să se termine.

Documents app store descarca video youtube

Sper că a fost de ajutor. Dacă cunoști și alte metode indică în comentarii.