home Web 30 secrete ascunse in cautarea pe Google pe care nu le stii
ituser.info https://ituser.info/produse_img/06201905401324947938.jpg https://www.facebook.com/ituserinfo/ https://www.instagram.com/ituser.info/ https://ok.ru/group/55166636916852 https://vk.com/ituserinfo https://ituser.info/web/30-secrete-ascunse-in-cautarea-pe-google-pe-care-nu-le-stii Cei de la google la sigur nu stau rău la capitolul umor, astfel pe langa functionalul motorului de cautare au

30 secrete ascunse in cautarea pe Google pe care nu le stii

  • 05.06.2019, 13:25
  • (3343)
  • 0

Majoritatea dintre noi folosesc zilnic serviciile Google pentru a găsi informația necesară. Dar, puțini știu de faptul că lucrătorii motorului de căutare iubesc să glumescă, și nu doar de 1 aprilie. În căutarea Google sunt multe secrete ascunse, așa numitele Easter egg. Printre ele vei găsi intrumente utile, unele sunt total inutile, altele sunt jocuri – dar toate sunt foarte amuzante. Deci, cele mai funny secrete Google:

1. Flip a coin

Nu știi ce decizie să ei? Lasă Google să decidă pentru tine, pur și simplu "aruncă" moneda virtuală. Scrie în căsuța de căutare «flip a coin» și vezi cum Google va arunca moneda cu ajutorul unui widget. Dacă dorești să repeți – o poți face de câte ori dorești.

secrete google flip a coin

2. Askew

Scrie cuvântul «Askew» în căutare și vei primi la prima vedere, o pagină obișnuită cu rezultatele căutării, doar că.. puțin înclinată. Nimic folositor aici nu este, dar măcar e înclinată.

askew trucuri google

3. do a barrel roll

În general, termenul «do a barrel roll» este numele unei manevre speciale atunci când un avion face o rotație de 360 de grade în aer. Cu toate acestea, fraza a devenit meme datorită jocului Star Fox 64, în care a fost folosit prea des. Vrei ca Google să "facă un butoi"? Introdu în bara de căutare "do a barrel roll"!

do a barrel roll functie ascunsa google

4. thanos

Avengers: Infinity War – ai privit filmul? Scrie «thanos» în căutare, în rezultatele obținute, pe dreapta, vei vedea mănușa lui Thanos, dacă faci clic pe ea, va începe să distrugă link-urile, imaginile, va scădea numărul rezultatelor în jumătate! Dar, poți readuce la viață totul, trebuie doar să mai faci un clic pe mănușă)

tjhanos google

5. Animal sounds

Vrei să afli sau să asculți sunetele pe care le produc animalele? Scrie «Animal sounds» în Google și vei putea reda sunetul produs de pinguini de exemplu.

animal sounds in google search

6. the answer to life the universe and everything

Vrei să știi răspunsul la toate întrebările?. În cartea "The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy", Douglas Adams a scris "răspunsul la întrebarea finală a vieții, a universului și la tot este 42". De-a lungul anilor oamenii au încercat să descifreze mesajul ascuns al numărului, dar, ceva mai târziu, Adams singur a spus "Răspunsul la aceasta este foarte simplu. A fost o glumă. Trebuia să fie un număr, unul ordinar, mic, și l-am ales pe acela. Prostii sau nu, Google returnează numărul 42 ca răspuns la această întrebare.

tricks google search

7. i'm feeling curious

Esti curios? dorești să afli lucruri noi? scrie in căutare «i'm feeling curious» iar Google va afișa noi curiozități.

i\'m feeling curious google

8. 2019 into words

Dacă nu cunoști foarte bine limba engleză dar vrei să știi cum se scrie un numă în litere, trebuie doar să introduci numărul dorit și să adaugi «into words».

number into words google

9. timer | Stopwatch 

Ai nevoie de un timer sau cronometru urgent? nimic mai simplu, tapează «timer» sau «Stopwatch» și îl poți folosi direct în browser.

google timer and stopwatch

10. Dubai time

Vrei să știi cât e ora în Dubai? Scrie în căutare orașul dorit urmat de cuvântul time și Google va afișa ora exactă din locația respectivă.

ora exacta google time

11. Tip Calculator

O funcție foarte utilă atunci când ieși cu prietenii la o bere, iar când vine nota este deja greu să faci calculele necesare. Scrie «Tip Calculator» în căutare și completează valoarea notei, procentul pe care dorești să-l lași la ceai și numărul de persoane de la masă, Google îți va calcula cât trebuie să achite fiecare.

tip calculator google

Iar dacă ai de făcut alte calcule și nu ai la îndemână un calculator, poți calcula direct în browser

calculator google

12. random number

Dacă ai nevoie să extragi un număr aleatoriu, scrie «random number» în câmpul de căutare, indică extremele între care trebuie să fie extras numărul și Google îți va oferi un număr aleatoriu.

random number google

13. Zerg Rush

Dacă vei căuta «Zerg Rush» rezultatele căutării vor fi atacate și distruse de către niște cerculețe, pentru a salva rezultatele trebuie să dai de 3 ori clic pe cerc ca să dispară. În dreapta se află un contor care îți arată câți inamici ai reușit să distrugi. Zerg Rush este o strategie din Starcraft care semnifică o forță imensă de trupe care invadează baza inamică.

Zerg Rush tricks google

14. Pac-Man

Dacă dorești să treacă mai repede timpul liber, poți să răsfoiești iar în lenta de rețele sociale. Poți să joci în legendarul Pac-Man chiar în fereastra browserului. Da, ați înțeles corect: tot ce trebuie să faci este să introduceți «Pac-Man» în căutarea Google.

pac-man in google

15. tic-tac-toe

Joaca un meci rapid în x și zero. Toată lumea iubește jocul Tic-Tac-Toe. Google îl face cât mai accesibil posibil, poți juca împotriva inteligenței artificiale. Ce trebuie să faci știi – scrie în bara de căutare «tic-tac-toe».

tic-tac-toe google secrete

16. minesweeper

Încă un joc clasic, scrie in Google «minesweeper» și ai grijă la bombe.

minesweeper google easter egg

17. Play Snake

Un alt joc din seria dată, care îți va aduce o notă de nostalgie – Snake. Pentru a juca direct în browser introdu «snake».

joaca snake in google

18. solitaire

Bucură-te de jocul Solitaire. Știm cu toții acest joc clasic de cărți Solitaire. Google îți permite să joci în orice moment, tot ce trebuie să faci - introdu «solitaire» in câmpul de căutare și începe aranjarea cărților.

solitaire - functii ascunse google

19. Atari Breakout

Continuăm parada "clasicilor" recreată sub formă de Easter Egg pentru motorul de căutare Google. Pur și simplu deschide căutarea pentru imagini și introdu «Atari Breakout». Rezultatele căutării vor fi prezentate în stil retro Atari.

atari breakout easter egg

20. Google in 1998

Vrei să călătorești în anii '90? Scrie «Google in 1998» in căutare și vei fi surprins de o interfață retro de la Google. În caz că dorești înapoi în viitor, apasă «Take me back to the present»

Google in 1998 tricks

21. Festivus

Fanii serialului Seinfeld și-au dat seama bine despre ce merge vorba. Scrie «Festivus» în căutare și bara sacra din aluminiu va apărea în stânga pe ecran.

festivus google tricks

Câteva secrete ascunse de la Google care nu necesită nici o explicație:

Google nu este singurul care creează Easter egg  pentru Google:

  • Google gravity afișează pagina Google ca și cum ar fi supusă gravitației.
  • Google space vezi cum arată pagina google în spațiul cosmic.
  • Google sphere vezi pagina în formă de sferă care se rotește.
  • Where’s Chuck Norris? Heh. "Google nu va căuta pe Chuck Norris pentru că știe, tu nu-l vei găsi pe Chuck Norris, el te va găsi pe tine"
  • Epic Google 

Google la sigur va continua să creeze Easter egg, urmărește pagina dată pentru a fi la curent.
Mai cunoști secrete Google care nu sunt în listă? Scrie-le în comentarii.

Video: Easter Egg Google:

Secrete ascunse in cautarea pe Google, Easter egg Google