home IT News Skype classic va fi închis în noiembrie - anunță Microsoft
ituser.info https://ituser.info/produse_img/10201801291701770053.jpg https://www.facebook.com/ituserinfo/ https://www.instagram.com/ituser.info/ https://ok.ru/group/55166636916852 https://vk.com/ituserinfo https://ituser.info/it-news/skype-classic-va-fi-inchis-in-noiembrie-anunta-microsoft Skype classic, versiune 7 va fi închis - Microsoft va înceta suportul pentru versiunea old skype din 1 noiembr

Skype classic va fi închis în noiembrie - anunță Microsoft

  • 01.10.2018, 17:11
  • (904)
  • 0

Microsoft a anunțat sfârșitul suportului pentru Skype Classic (7.0, old version). Cu versiunea pentru desktopuri, Windows își va lua rămas bun pe 1 noiembrie, pentru smartphone-uri și tablete - 15 noiembrie. "Și, deși puteți utiliza skype version 7 încă ceva timp, vă recomandăm să vă actualizați astăzi pentru a evita erorile în program", a anunțat Microsoft.

skype version 7

Situația cu privire la viitorului Skype a fost incertă în ultimii ani. În 2017, compania a lansat o actualizare majoră a aplicațiilor - cea mai mare de la apariția apelurilor video în 2006. În versiunea Skype 8.0 au adus un design luminos, vizionarea încorporată a videoclipurilor YouTube, "gif", stickere și alte funcționalități moderne, precum și abilitatea de a lăsa mesaje de "reacție" sub formă de emoticoane, cum ar fi pe Facebook, și să menționeze prietenii cu semnul @.

Utilizatorii, totuși, au criticat noul skype pentru redesignul "pentru tineret", precum și împrumuturile evidente ale funcțiilor de la Instagram și Snapchat. Ca urmare, compania, după ce a ascultat "recenziile clienților", a decis să amâne închiderea programului Skype 7.0, a promis că va adăuga la Skype 8.0 "toate funcțiile pe care le-ați cerut" și a început corectarea erorilor.

În ultimele luni, Microsoft a lustruit design-ul, a simplificat interfața pe PC-uri și dispozitive mobile, a eliminat elementele greoaie, a adăugat funcția de înregistrare a apelurilor, a reluat tema clasică de design și a eliminat "povestea" care nu le-a fost pe plac la majoritatea utilizatorilor. După ce au făcut modificările în mai bine de un an pentru Skype 8.0, compania a decis sa stopeze în sfârșit vechea versiune skype. Pentru versiunea nouă faceți download skype gratis pe site-ul oficial.