home IT News Apple a prezentat oficial iPhone XS și XS MAX
ituser.info https://ituser.info/produse_img/09201813551514660202.jpg https://www.facebook.com/ituserinfo/ https://www.instagram.com/ituser.info/ https://ok.ru/group/55166636916852 https://vk.com/ituserinfo https://ituser.info/it-news/apple-a-prezentat-oficial-iphone-xs-si-xs-max Apple a prezentat oficial iPhone XS și XS MAX

Apple a prezentat oficial iPhone XS și XS MAX

  • 13.09.2018, 15:14
  • (1877)
  • 0

Pe 12 septembrie pentru fanii iPhone a fost sărbătoare. Compania Apple a făcut prezentarea tradițională din septembrie, la care a prezentat noile smartphone-uri - iPhone XR, iPhone XS și iPhone XS. Nimic revoluționar nu au prezentat, doar o evoluție logică a modelelor și toată prezentarea a fost dedicată laudei noilor iPhone-uri, au spus cu cât mai luminos a devenit ecranul, cu cât mai productive și mai rapide au devenit smarphone-urile, cât de bine sună și fotografiază, și desigur ce produse securizate au reușit să producă.

Design

La exterior iPhone XS și XS Max sunt identice cu iPhone X, prezentat anul trecut. Carcasa telefoanelor reprezintă un «sandwich» standard, format din panouri de sticlă în partea din față și spate, ramă metalică la mijloc.

Sticla, care sa aplicat la producerea noilor iPhone este dintre cele mai rezistente din toate care sau aplicat la smartphone-uri. Pe lângă culorile gri și argintiu a apărut și culoarea aurie.

iPhone XS

Caracteristici

Hardware, ca și aspectul exterior au fost previzibile. «Inima» noilor iPhine este procesorul produs de compania Apple A12 Bionic cu șase nuclee. Este primul procesor din lume construit utilizând procesul tehnologic de 7 nanometri. A12 Bionic este cu 15% mai rapid și consumă cu 40% mai puțină energie. Grafica are patru nuclee și este cu 50% mai productivă. Dispune de un neurochip, care, după cum sa anunțat la prezentare poate executa până la 5 trikioane de operațiuni într-o secundă. A12 Bionic lucrează și mai bine cu realitatea virtuală și cea augmentată. Se pare că diferența între Snapdragon 845 și A12 Bionic va fi foarte mare.

Securitatea smartphone-urilor o asigură tehnologia Face ID, care în noile iPhone a devinit și mai rapidă și mai sigură datorită tehnologiei Secure Enclave.

Suportă standardul de protecție IP68 împotriva prafului și umidității, LTE de un Gb, încărcare rapidă și fără fir. Sistema de operare este iOS 12.

Display

Dacă deja v-ați obișnuit cu ecranul de 5.8 inch de la iPhone X și nu mai rămâneți uimiți de luminozitatea și realitatea culorilor, ecranul de 6.5 inch OLED de la iPhone XS Max vă  va uimi din nou. Panoul OLED care a primit denumirea Super Retina de bază oferă o acoperire de culori cu 60% mai mare decât cea a iPhone X.

Ecranul iPhone XS Max este atât de mare încât poate înlocui chiar și iPad-ul, oferind un model de afișare tabletă a interfeței. Datorită acestui lucru, va deveni și mai comod să utilizați smartphone-ul în poziție orizontală.

iPhone XS dispune de un ecran OLED cu diagonala de 5.8 inch și rezoluția de 2436×1125 pixeli (458 ppi). Phone XS Max - ecran OLED cu diagonala de 6.5 inch și rezoluția de1242 x 2688 pixeli (458 ppi). Ecranele suportă frecvența de 120 Hz și au păstrat tehnologia 3D Touch (spre deosebire de modelul de buget iPhone XR).

Sunet

iPhone XS și iPhone XS Max sunt primele din linia iPhone care au primit boxe stereo, amplasate în partea de jos și sus. Cu ele muzica obține nuanțe noi, veți rămâne uimiți de calitatea și volumul sunetului chiar și fără căști.

Camera

La fel ca iPhone X, noile iPhone XS au camera principală formată din două module a câte 12 Mpx cu diafragma de f/1.8 și f/2.4. Camera dispune de un zoom 2-x și sistem optic de stabilizare a imaginii, bliț TrueTone. Camera a păstrat rezoluția de 12 Mpx de la iPhone X, dar în schimb a obținut susținerea unor algoritmi performanți de prelucrare a fotografiei, datorită cărora obținem fotografii de cea mai înaltă calitate indiferent de condițiile de iluminare.

iPhone XS camera

Camera iPhone XS și XS Max a obținut funcția Smart HDR care face fotografiile mult mai reale, creând efect de fotografie profesională. În plus, a fost adăugată posibilitatea de a ajusta manual diafragma deja pe imaginea finală. Datorită la patru microfoane smartphone-ul înregistrează video cu un sunet stereo bun.

iPhone XS camera

Camera secundară este de 7 Mpx și are diafragma f/2.2.

Baterie

iPhone XS și iPhone XS Max sunt primele smartphone-uri în ultimii ani care pot să se laude cu mărirea duratei de viață a bateriei. Potrivit lui Phil Schiller, iPhone XS va funcționa cu jumare de oră mai mult decât iPhone X, iar iPhone XS Max cu o oră jumate!

Dual SIM

Ambele versiuni suportă două cartele SIM. Unua dintre ele este fizică, în timp ce a doua este incorporată și funcționează numai într-un număr limitat de țări, unde este permisă folosirea eSIM. Special pentru China, unde este interzis standardul eSIM, va fi lansată versiunea iPhone XS cu două cartele fizice.

Prețurile și data de începere a vânzărilor

Vînzările oficiale pentru iPhone XS și iPhone XS Max se vor începe pe data de 21 septembrie, iar la precomandă vor fi disponibile de pe data de 14 septembrie. Ambele modele vor fi disponibile cu 64, 256 și 512 GB. Telefoanele vor ieși în vânzare cu prețul de la 999$ pentru iPhone XS cu 64 GB. iPhone XS Max cu capacitatea de 64 GB va fi de la 1099$.