home IT News Apple a prezentat oficial iPhone XR
ituser.info https://ituser.info/produse_img/09201813091031175109.jpg https://www.facebook.com/ituserinfo/ https://www.instagram.com/ituser.info/ https://ok.ru/group/55166636916852 https://vk.com/ituserinfo https://ituser.info/it-news/apple-a-prezentat-oficial-iphone-xr Apple a prezentat oficial iPhone XR cu ecran de 6.1 inch

Apple a prezentat oficial iPhone XR

  • 13.09.2018, 10:31
  • (1532)
  • 0

iPhone XR

Pe 12 septembrie Apple alături de iPhone XS și XS Max a prezentat și modelul iPhone XR. La exterior XR nu se deosebește de frații lui mai mari, înafară de culorile carcasei, aici avem un asortiment mai vast. iPhone XR va disponibil în culoarile: roșu, orange, alb, sur și nuanțe galbene.

Display iPhone XR

iPhone XR are un display LCD care a primit denumirea Liquid Retina, din păcate 3D Touch nu mai este disponibil la versiunea dată. Ecranul are o diagonală de 6.1 inch cu rezoluția de 1792х828 pixeli. Marginile sunt din aluminiu, dar nu din oțel ca la modelele iPhone XS și XS Max, panoul din spate este fabricat din sticlă rezistentă. Singura metodă de deblocare a telefonului este Face ID, aici nu diferă de cea a fraților mai mari, asigurând un nivel înalt de securitate.

iPhone XR display

iPhone XR display

Camera

Camera principală din spatele iPhone XR este cu un singur modul și are 12 Mpx, diafragma f/1.8 și un zoom 5-x. Este prezent blițul True Toen. Camera face fotografii în regimul portret, având posibilitatea de aplica un efect de blurare a fonului din spatele obiectului fotografiat. Ceea ce a demonstrat Google cu doi ani în urmă că este posibil. Camera secundară are 7 Mpx cu diafragma f/2.2

Hardware iPhone XR

La fel ca frații mai mari XR va fi cel mai productiv smartphone pe piață. iPhone XR folosește cipul A23 Bionic cu 6 nuclee, producătorul se laudă cu cu creștere a productiviății GPU de 50%. Dispozitivul va fi accesibil în versiuni cu memorie de 64, 128 și 256 GB.

Baterie

Ce ține de capacitatea bateriei nu există date concrete, producătorii au anunțat doar că iPhone XR lucrează cu 90 minute mai mult decât iPhone 8 Plus.

iPhone XR are în componența sa boxe stereo și suport Bluetooth 5.0.

Preț

Deosebirea iPhone XR, pentru care este așteptat de milioane de fani Apple în întreaga lume - prețul. Smartphone-ul va fi disponibil la precomandă de pe 17 septembrie și va ieși în vânzare începând cu data de 26 octombrie. Prețul pentru completația de bază va fi de la 749$.

iPhone XRiPhone XR

iPhone XRiPhone XR

iPhone XRiPhone XR