home IT News
ituser.info https://ituser.info/img/cat_img/og-1.jpg https://ituser.info/it-news Cele mai noi stiri din demoneiul IT, stiri it, noutati it, stiri tehnologie

IT News:

Skype classic va fi închis în noiembrie - anunță Microsoft

Microsoft a anunțat sfârșitul suportului pentru Skype Classic (7.0). Cu versiunea pentru desktopuri, Windows își va lua rămas bun pe 1 noiembrie, pentru smartphone-uri și tablete - 15 noiembrie. "Și, deși puteți utiliza skype version 7 încă ceva timp, vă recomandăm să vă actualizați astăzi pentru a evita erorile în program", a anunțat Microsoft.

Următoarea actualizare Windows 10 nu verifică spațiu liber hdd

Actualizarea Windows 10 din octombrie nu va verifica spațiul liber înainte de instalare, aceasta va fi o problemă pentru actualizarea Windows. În caz că nu va fi spațiu pe unitatea de stocare internă (hdd), va duce la eroare de instalare a actualizărilor pentru Windows 10.

Samsung a prezentat oficial Galaxy A7 (2018) cu o cameră triplă

Samsung a prezentat noul Galaxy A7 cu cameră triplă. Deși este un telefon din categoria prețurilor medii noul smartphone a făcut modificări interesante asupra scanerului de amprente, datorită noului aspect capacu din spate arată mult mai bine.

A devenit cunoscut cu ce ne va uimi ecranul Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 - introduce modificări în caracteristicile ecranului față de modelele S8 și S9. Cum va fi Galaxy S10? Când va fi prezentarea noului Smartphone? 

Apple a prezentat oficial iPhone XS și XS MAX

Pe 12 septembrie compania Apple a prezentat noile iPhone XS și iPhone XS Max. Noile modele au moștenit majoritatea caracteristicilor de la iPhone X, totuși producătorii au reușit să uimească fanii iPhone cu noi tehnologii aplicate pentru o productivitate și calitate la nivel.

Apple a prezentat oficial iPhone XR

  • 13.09.2018, 10:31
  • (1533)
  • 0
Apple a prezentat oficial iPhone XR

Pe 12 septembrie Apple alături de iPhone XS și XS Max a prezentat și modelul iPhone XR. La exterior XR nu se deosebește de frații lui mai mari, înafară de culorile carcasei, aici avem un asortiment mai vast. iPhone XR va disponibil în culoarile: roșu, orange, alb, sur și nuanțe galbene.

Smartphone Nokia cu camera "revolver"

  • 12.09.2018, 17:42
  • (628)
  • 0
Smartphone Nokia cu camera "revolver"

Cei de la HMD Global pregătesc un nou smartphone - Nokia 9, telefonul va fi dotat cu o cameră «revolver» - 5 module foto pe spate. Data lansării Nokia 9 este 21 august, la moment sunt cunscute careva caracteristici tehnice cu care va fi dotat noul smartphone de top de la Nokia.

Xiaomi a lansat un lot de smartphone-uri cu defecte

Xiaomi a lansat un lot de smartphone-uri cu defecte, este vorba despre modelul Pocophone F1 by Xiaomi, smartphone-ul sa primit cu un defect la asamblare sau direct din fabrică.

Apple mărește ecranele iPhone pentru a crește veniturile din servicii

Judecând după statistici, proprietarii telefoanelor inteligente cu diagonala de 6 inch utilizează de două ori mai multe aplicații decât proprietarii modelelor de 5,5 inch. Utilizatorii de dispozitive mari cu 62% mai mult se joacă în jocuri și privesc de două ori mai multe videoclipuri.

Samsung TV QLED 8K - pret si data începerii vânzărilor

De curând la expoziția IFA 2018 compania Samsung a anunțat data vânzării primului model 8K QLED TV Q900R. Televizorul va fi disponibil cu următoarele rezoluții: 65, 75, 82 și 85 de inch. Compania coreeană promovează tehnologia avansată de upscaling. Modelul a primit numele de 8K AI Upscaling.