home Gadgeturi Xiaomi a lansat un lot de smartphone-uri cu defecte
ituser.info https://ituser.info/produse_img/09201812471646773171.jpg https://www.facebook.com/ituserinfo/ https://www.instagram.com/ituser.info/ https://ok.ru/group/55166636916852 https://vk.com/ituserinfo https://ituser.info/gadgeturi/xiaomi-a-lansat-un-lot-de-smartphone-uri-cu-defecte Xiaomi a lansat un lot de smartphone-uri cu defecte, Pocophone by Xiaomi

Xiaomi a lansat un lot de smartphone-uri cu defecte

  • 12.09.2018, 16:46
  • (731)
  • 0

pocophone F1 Xiaomi

In timp ce dezvolta Pocophone F1, Xiaomi era cu siguranta constient de faptul că este imposibil sa lansezi un telefon de top la un pret de 300 de dolari. Din păcate, pentru cei care au cumpărat deja noul model, compromisurile acumulate s-au făcut imediat cunoscute, făcându-ne să ne îndoim de calitatea tehnicii Xiaomi.

După cum arată utilizatorii portalului XDA, unele (dacă nu toate) exemplare Pocophone F1 au o problemă cu iluminarea de fundal sub ecran.

Cel mai bine defectul se observă în întuneric, creând impresia că fie ecranul este instalat în încălcarea regulilor, fie întreaga serie are o defecțiune de fabricație care perturbă uniformitatea luminii de fundal.

defectiune ecran pocophone

defectiune ecran pocophone

Cum să verificați ecranul Pocophone F1 la defecte de lumină

Dacă sunteți proprietarul Pocophone F1, puteți să vă convingeți dacă aveți sau nu aveți probleme cu lumina de fundal a ecranului, după un simplu experiment.

Pentru a face acest lucru, mergeți la "Setări" - "Despre telefon" și faceți clic de patru ori pe secțiunea "Versiunea kernel";

Când pe ecran începe să apară consecutiv culorile roșu, albastru și verde, atrageți atenția la marginile ecranului. Dacă pe mărgini este o nuanță mai deschisă decât în alte zone, atunci ai și tu această problemă

Pocofonul meu are defecte la ecran, ce să fac?

Logic din partea producătorului sau a magazinului care a vândut smartphone-ul defect ar fi să îl înlocuiască cu unul nou, cu condiția ca nu a fost deteriorat din cauza unei utilizări necorespunzătoare.

Din acest motiv, este recomandat să contactați locul de cumpărare a dispozitivului cu o cerere de înlocuire sau rambursare.