home Gadgeturi
ituser.info https://ituser.info/img/cat_img/og-8.jpg https://ituser.info/gadgeturi Cele mai noi gadget-uri, gadgeturi utile, gadgeturi noi, auto, gadgeturi pentru mobile

Gadgeturi:

Samsung a prezentat oficial Galaxy A7 (2018) cu o cameră triplă

Samsung a prezentat noul Galaxy A7 cu cameră triplă. Deși este un telefon din categoria prețurilor medii noul smartphone a făcut modificări interesante asupra scanerului de amprente, datorită noului aspect capacu din spate arată mult mai bine.

A devenit cunoscut cu ce ne va uimi ecranul Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 - introduce modificări în caracteristicile ecranului față de modelele S8 și S9. Cum va fi Galaxy S10? Când va fi prezentarea noului Smartphone? 

Apple a prezentat oficial iPhone XS și XS MAX

Pe 12 septembrie compania Apple a prezentat noile iPhone XS și iPhone XS Max. Noile modele au moștenit majoritatea caracteristicilor de la iPhone X, totuși producătorii au reușit să uimească fanii iPhone cu noi tehnologii aplicate pentru o productivitate și calitate la nivel.

Apple a prezentat oficial iPhone XR

  • 13.09.2018, 10:31
  • (1532)
  • 0
Apple a prezentat oficial iPhone XR

Pe 12 septembrie Apple alături de iPhone XS și XS Max a prezentat și modelul iPhone XR. La exterior XR nu se deosebește de frații lui mai mari, înafară de culorile carcasei, aici avem un asortiment mai vast. iPhone XR va disponibil în culoarile: roșu, orange, alb, sur și nuanțe galbene.

Smartphone Nokia cu camera "revolver"

  • 12.09.2018, 17:42
  • (628)
  • 0
Smartphone Nokia cu camera "revolver"

Cei de la HMD Global pregătesc un nou smartphone - Nokia 9, telefonul va fi dotat cu o cameră «revolver» - 5 module foto pe spate. Data lansării Nokia 9 este 21 august, la moment sunt cunscute careva caracteristici tehnice cu care va fi dotat noul smartphone de top de la Nokia.

Xiaomi a lansat un lot de smartphone-uri cu defecte

Xiaomi a lansat un lot de smartphone-uri cu defecte, este vorba despre modelul Pocophone F1 by Xiaomi, smartphone-ul sa primit cu un defect la asamblare sau direct din fabrică.

Samsung Galaxy Note 9 Review

  • 03.09.2018, 18:17
  • (1052)
  • 0
Samsung Galaxy Note 9 Review

Conform rezultatelor testului, Samsung Galaxy Note 9 a depășit cel mai tare smartphone din clasamentul nostru Galaxy S9 Plus. Ca rezultat, nu am găsit niciun dezavantaj semnificativ în noul model: durata de viață a bateriei, performanța și echipamentele la înălțime.