home Android TV online Android - vezi programe tv online pe telefonul tău
ituser.info https://ituser.info/produse_img/09201822010015802429.jpg https://www.facebook.com/ituserinfo/ https://www.instagram.com/ituser.info/ https://ok.ru/group/55166636916852 https://vk.com/ituserinfo https://ituser.info/android/tv-online-android-vezi-programe-tv-online-pe-telefonul-tau tv online android, vezi programe tv online, pro tv live, tv online Romania, tv online Moldova

TV online Android - vezi programe tv online pe telefonul tău

  • 21.09.2018, 14:12
  • (4925)
  • 0

Vrei să te relaxezi puțin privind televizorul sau curând începe emisiunea preferată? meciul de fotbal? iar tu nu ești acasă pentru a conecta televizorul sau fratele mai mic privește desene animate sau mama ta privește următoarea serie din serialul preferat? Creează propriul TV online pe telefonul tău Android și vizionează programe tv online din România, Moldova sau din orice țară! Vezi cum să-ți organizezi propriul tv online la tine în telefon și să privești emisiunile preferate de la Pro TV online, Antena 1 sau meciul de fotbal online direct pe telefon.

Pentru a privi TV online pe smartphone ai nevoie de smartphone desigur, conexiune la internet(atent, este nevoie de trafic de date pentru vizionare, deci cel mai bine o conexiune wifi). Programele TV online se pot privi prin 2 metode: pe site-uri dedicate programelor TV online sau prin programe speciale Android pe care va trebui să le descarci.


Programe necesare pentru vizionarea TV online pe Android

Cea mai simplă metodă de a privi tv online este prin intermediul site-urilor cu  programe tv online, prin playerul implimentat în site. Problema este că prin această metodă cel mai des nu vom primi o calitate superioară a imaginei, nu toate programele sunt disponibile în player. 

O altă metodă este prin intermediului unor manageri de fluxuri media, cum ar fi Ace Stream sau Sop to Http (Sopcast), informații și modul de instalare găsiți pe aceste link-uri. Deci găsim site-uri care oferă broadcast cu flux media a canalului dorit și vom vedeam link de deschidere prin Ace Stream sau Sopcast, aplicațiile date vor face conexiunea între server și player-ul video al dvs, în calitare de player video recomand MX PlayerVLC for Android - cu aceste playere nu veți avea probleme cu codificarea video sau audio.


TV online pe smartphone prin intermediului unor programe TV Android

  • Programe Android pentru vizionarea programelor TV online cu playlist predefinit:

Buzunar TV - aplicația dispune de un playlist cu 75 canale (la moment) atât Românești cât și internaționale care sunt categorizate după gen. Avem posibilitatea să căutăm programul tv dorit după denumire, să le adăugăm la favorite, să le sortăm după denumire și să ascundem sau afișăm categoriile dorite. După ce selectăm programul dorit aplicația ne oferă mai multe surse de unde putem reda programul, atât prin Sopcast cât și prin Ace Stream.

 
Screenshot

TV Online Ro - o apalicație de dimensiune mică cu o interfață simplă și rapidă. La deschidere avem instrucținile pentru funcționare, în care ne spune că trebuie să avem Ace Stream și Sopcast instalat pentru funcționare. Programele TV sun divizate Lista canale Sopcast și Lista canale AceStream, în fiecare grupă sunt categorizate după tipul canalului. Aici la fel avem mai multe surse pentru canalele TV, ultima reînoire a fost pe 8 septembrie.

 
Screenshot

Programe de genul dat găsiți mai multe aici. Toate au același principiu de funcționare de aceea mă voi limita la astea două.

  • Programe Android pentru vizionarea programelor TV online cu propriul playlist:

Mai sus am descris metoda simplă de a privi tv online pe gratis direct pe smartphone, mult mai interesant e cu programele care nu au playlist prestabilit, în cazul dat putem include doar programele preferate în playlist. Drept exemplu vom instala tv online prin Lazy IPTV, aplicația este doar un instrument care permite gestionarea și privirea programele tv din propriul playlist cu playerul preferat din telefonul dvs.

Pentru instalare descărcăm LazyIPTV, după instalarea standard adăugăm playlist pregătit din timp. Pentru a adăuga playlist selectăm New playlist » From file (în caz că aveți fișierul playlist sau alegeți una din opțiunile care vă convine) » mergeți la locația fișierului și îl selectați, după care se va deschide în aplicație. Aici avem lista cu programele TV. Pentru redarea unui program tv apăsați pe el și se va deschide acestream pentru a face conexiunea cu fluxul video, după care veți fi intrebat prin ce player doriți să priviți programa tv.

 
Screenshot

Cum găsești playlist pentru TV online pe Android? Cea mai simplă metodă e să te adresezi la furniorul tău de internet, majoritatea companiilor oferă televiziune digitală. În caz că furnizorul dvs nu oferă un astfel de serviciu, sau găsim unul aici. O metodă puțin mai complicată însa mai comodă este de a crea singuri un playlist cu programe tv pentru Lazy IPTV, așa vom avea doar programele preferate și vom fi siguri că toate funcționează, iar în caz de necesitate putem face update la playlist. Cum să creezi playlist pentru Ace Stream Media?

Pentru început deschidem instrumentul prin intermediul căruia vom căuta programele tv dorite, alegeți acestreamsearch.com sau acestreamid.com. Introducem denumirea canalului dorit în câmpul de căutare și primim un astfel de rezultat: 

ace stream playlist

sau

ace stream playlist

dacă facem click pe denumirea programului se va deschide în Ace Stream Media, scopul nostru acum e de a crea un playlist cu mai multe canale, deci, copeiem ContentID. 

Deschidem notepad (eu voi deschide notepad++) și facem un nou document. Structura unui playlist este următoarea:

#EXTM3U
#EXTINF:0,NumeProgram
acestream://ContentID/ 

unde #EXTM3 - se tapează o singură dată la începutul documentului, indică formatul playlist-ului.

#EXINF - Indică numele programului

acestream://ContentID/ - Adresa programului tv pentru Ace Stream Media

Deci copiați structura dată în documentul dvs text și înlocuiți NumeProgram cu denumirea programului, ContentID cu cel copiat de pe site. După ce am adăugat câteva programe în playlist am obținut următorul document:

Ace stream playlist

Salvăm playlist-ul cu extensia *.m3u

ace stream media playlist

După ce am salvat playlist-ul îl copiem în smartphone apoi îl importăm în Lazy IPTV:

Ace stream playlistAce stream playlistAce stream playlist

 


TV online prin intermediul site-urilor online

O altă posibilitate de a privi TV Online pe smartphone - site-urile care oferă posibiliatea de a privi online lista de canale pe care o au în playlist. Vizionarea programelor se face printr-un player implementat în site sau prin  Ace Stream Media sau Sopcast care le-am instalat deja în primul punct din acest articol. Exemple de site-uri TV online: mywebtv.infotvron.netcool-tv.ro sau cel mai bun acesta.
Vizionare plăcută! Dacă va fost de ajutor articolul împarte-l cu prietenii tăi!))