home Android Tema intunecata Google Chrome pe Android
ituser.info https://ituser.info/produse_img/05201903501538874988.jpg https://www.facebook.com/ituserinfo/ https://www.instagram.com/ituser.info/ https://ok.ru/group/55166636916852 https://vk.com/ituserinfo https://ituser.info/android/tema-intunecata-google-chrome-pe-android Tema intunecata Google Chrome pe Android - cum activezi dark tema pe telefonul tau Android

Tema intunecata Google Chrome pe Android

 • 03.05.2019, 15:39
 • (2199)
 • 0

Tema întunecată a designului Google Chrome a fost implementată în versiunea 74 pentru Windows (vezi cum activezi tema întunecată Google Chrome în Windows) și, în această versiune, a apărut posibilitatea de a activa modul întuneric în browser-ul Chrome pentru Android, la momentul scrierii acestui material încă în modul pilot (în viitor, cel mai probabil, va apărea o simplă setare pentru a face acest lucru).

În acest articol vei găsi informație cu privire la modul de a activa tema întunecată (Dark Mode) în Google Chrome pe telefonul sau tableta Android. Rețineți că versiunea browserului dvs. nu trebuie să fie mai mică decât 74, versiunea browserului poți să o vezi în Settings > About Chrome.

Activarea temei întunecate și a modului de navigare întunecat în Google Chrome pentru Android

În versiunea Android a Google Chrome sunt disponibile două opțiuni legate de tema întunecată: unul modifică culoarea interfeței browserului, iar celălalt modifică aspectul extern al paginilor deschise (modifică fonul în negru iar textul în alb). Activarea directă a modului întunecat constă în următorii pași:

 1. În bara de adrese Google Chrome de pe telefon sau tabletă, tastăm chrome://flags și accesămi această adresă. Se deschide pagina Setări experimentale a browserului.
 2. În bara de căutare, introducem cuvântul "dark", cel mai probabil vor fi găsite două setări: Android web contents dark mode (Modul întunecat pentru conținutul web) și Android Chrome UI dark mode (tema întunecată pentru interfața browserului).
  google chrome dark mode activare
 3. Pentru a activa oricare dintre opțiuni, facem clic pe butonul etichetat "Default" și comutăm la "Enabled" (activat). După comutarea în partea de jos va apărea butonul "Relaunch Now" (Reporniți acum). Facem clic pe acesta pentru ca modificările să aibă efect.
  tema intunecata chrome
 4. Dacă ați activat tema de design întunecată pentru interfața Google Chrome, iar după repornire nu se va porni automat: în setările browserului va apărea un nou element "Dark mode", care va aplica modul întunecat.
  Dark mode meniu
 5. Arată ca în capturile de ecran de mai jos (în prima imagine este modul întunecat pentru site-uri, în a doua este pentru interfața Google Chrome, a treia imagine este site-ul ituser.info cu tema întunecată activată).
tema intunecata google chrome pe Androidmodul intunecat chrome pe androidsite ituser dark mode chrome

În general, funcționează și se poate presupune că, în viitorul apropiat, accesul la aceste opțiuni va fi disponibil în mod implicit în interfață, dar nu în lista de setări experimentale.