home Android Sop to Http (Sopcast) - livestream, tv online pe android
ituser.info https://ituser.info/produse_img/09201817021758201026.jpg https://www.facebook.com/ituserinfo/ https://www.instagram.com/ituser.info/ https://ok.ru/group/55166636916852 https://vk.com/ituserinfo https://ituser.info/android/sop-to-http-sopcast-livestream-tv-online-pe-android SopCast, Sop to Http, livestream, tv online pe android, sopcast tv online, programe tv online

Sop to Http (Sopcast) - livestream, tv online pe android

 • 17.09.2018, 17:27
 • (10073)
 • 0

Sop to Http (Sopcast) - această aplicație poate fi văzută mai degrabă ca un plug-in, care permite smartphone-ului dvs de a reda "sop://" (Sopcast) link-uri de la orice altă aplicație. Pentru redarea video nu mai e nevoie de player-ul VLC, acum video este redat prin playerul predefinit în Android.
Sopcast este folosit pentru a privi programe tv online, livestream, cel mai des este folosit pentru vizionarea emisiunilor sportive/ meciurile de fotbal. De exemplu dorim să privim Pro TV online prin Sopcast, scriem în motorul de căutare Pro TV online sopcast și deschidem pagina care oferă așa posibilitate, eu am găsit pe pagina http://mywebtv.info/pro-tv-hd (apropo, aici găsiți o mulțime de programe tv online pe care le puteți viziona prin sopcast). Pe pagină vom găsi un link prin care să deschidem programa online, în cazul dat Deschide Pro TV HD in Sopcast, facem click pe link și se va deschide playerul cu programul dat. 

Sopcast android

Dar pentru aceasta trebuie să avem instalat Sop to Http, deci să începem instalarea:

Deschidem Google Play, tastăm Sop to Http sau accesăm link-ul https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devaward.soptohttp&hl=en și instalăm aplicația. 

 

Specificații:

 • Suport pentru Sopcast link-uri. Doar faceți click pe "sop://" link și aplicația va face restul pentru dvs;
 • Puteți folosi playerul video preferat, care vă va permite, de exemplu, reglarea raportul de aspect de ex;
 • Aplicația stopează automat. În cazul în care nici un video player în momentul de față nu s-a lansat, se va închide de la sine.

Cerințe:

 • Conexiune rapidă la internet (Ethernet, Wi-Fi, 4G posibil, 3G și în jos va frâna.);
 • Semnal bun și stabil;
 • 10 Mb de memorie internă liberă;
 • Flux video de calitate (aplicația va încerca să deschideți orice flux, indiferent de calitate și stabilitate);
 • Un player video bun și compatibil. Dacă primiți un mesaj de eroare (ceva de genul "Acest flux nu poate fi redat"), ar trebui să încercați un alt player video.

Cum utilizezi?

Prima metodă, care am folosit-o în exemplul de mai sus, găsim link-ul sop pe site-ul care oferă fluxul de video, facem click pe el și peste ceva timp va porni redarea. 

Sau, dacă avem link-ul sop, de exemplu sop://broker.sopcast.com:3912/263344 pentru Pro TV, îl introducem direct în meniul Sop to Http. Putem introduce doar ultimele cifre (care reprezintă canalul) și facem click pe Start. 

Versiune Android: 3.0 și mai sus.
Producător: devaward
Pagina oficială: www.devaward.com
Google Play: play.google.com