home Android Ace Stream Media - instalare pe Android
ituser.info https://ituser.info/produse_img/09201818411656170712.jpg https://www.facebook.com/ituserinfo/ https://www.instagram.com/ituser.info/ https://ok.ru/group/55166636916852 https://vk.com/ituserinfo https://ituser.info/android/ace-stream-media-instalare-pe-android Ace Stream Media - priveste programe online, transmisiuni, torente online fara a copia video

Ace Stream Media - instalare pe Android

  • 18.09.2018, 16:56
  • (4063)
  • 0

Ace Stream Engine este un manager de fluxuri media care utilizează cele mai avansate tehnologii P2P pentru stocarea și transferul eficient de date.

Pentru instalare descărcați Ace Stream Media de pe Google Play.

Specificații  Ace Stream:

  • bucurați-vă de vizualizarea online a unui număr imens de emisiuni, cu cea mai bună calitate audiovizuală de pe Internet (canale TV, fluxuri video a utilizatorilor, filme, live sport, desene animate etc.), difuzate prin protocolul Ace Stream
  • reproduce torrentele online, fără să așteți descărcarea conținutului
  • ascultați muzică online, în formate lossless, cu nivelul maxim de stabilitate al fluxului
  • redă conținut pe dispozitivele la distanță (Apple TV, Chromecast etc.), prin protocoalele de comunicare AirPlay, Google Cast etc.
  • folosiți player-ul preferat pentru redarea conținutului
  • utilizați funcția Ace Stream cu alte aplicații preferate

În versiunea curentă, în setările predefinite este setat modul auto de redare a conținutului, a căror utilizare implică transcodarea stream-ului la redarea video în containerul MKV cu codecul AC3 pe dispozitive și playere în care nu există suport pentru acest codec audio (Apple TV, Chromecast etc.). Acest lucru duce la întârzieri semnificative în viteza de pornire/redare. De aceea, dacă dispozitivul dvs și playerul pe care îl utilizați acceptă codecul audio AC3, apoi schimbați ieșirea fluxului într-un alt format convenabil pentru dvs.

ace stream media android instalare

Fluxuri video găsiți pe site-urile care oferă posibilitatea de vizionare a programelor tv online, prin Ace Stream sau puteți folosi server-ul pentru căutarea stream-ului folosind acest instrument.

Ace stream online pe android

ace stream content id

Versiune Android: 4.1+
Android TV: 5.0+
Producător: Ace Stream